Title Image

OM MODUS

Ægte succes går begge veje...

RETAILDESIGN MED 360° OMTANKE

 

MODUS er en kreativ design- og konsulentvirksomhed, der udvikler værdiskabende koncepter og indretter professionelle interiører for detailbranchen m.fl.

 

Vi er hverken traditionel tegnestue eller inventarproducent, men kombinerer viden og kreativitet til succesfulde løsninger, der integrerer både din on- og offline tilstedeværelse – altid med respekt og forståelse for branchen, strategien og dine behov. Det lyder flot, men vi har faktisk noget at ha’ det i, og det kan du læse mere om her

om os

om os

RETAILDESIGN MED 360° OMTANKE

 

MODUS er en kreativ design- og konsulentvirksomhed, der udvikler værdiskabende koncepter og indretter professionelle interiører for detailbranchen m.fl.

 

Vi er hverken traditionel tegnestue eller inventarproducent, men kombinerer viden og kreativitet til succesfulde løsninger, der integrerer både din on- og offline tilstedeværelse – altid med respekt og forståelse for branchen, strategien og dine behov. Det lyder flot, men vi har faktisk noget at ha’ det i, og det kan du læse mere om her

ÆGTE SUCCES GÅR BEGGE VEJE

 

Hos MODUS A/S har vi specialiseret os i at skabe koncepter og rum, der er en fysisk forlængelse af din forretningsstrategi. Vi er kendt for resultater skabt med et bredere perspektiv og en længere tidshorisont, hvor pris og kvalitet hænger rigtigt godt sammen. Vær indstillet på, at vi er ambitiøse på dine vegne, krævende og nysgerrige på dine kunders vegne, og at vi stiler mod at udnytte dit fulde potentiale.

 

Hos MODUS A/S betragter vi først succesen som hjemme, når den endelige løsning supplerer og understøtter din forretning. Derfor løses opgaverne i høj grad som et samarbejde, hvor du som kunde er en aktiv medspiller med stor indflydelse.

 

I praksis kæder vi det fysiske miljø (indretning/koncept/DNA) sammen med psykologiske virkemidler (forbrugerens oplevelse). Til sammen skaber det enkle, men virkningsfulde nøglefærdige løsninger, der er forberedt til fremtiden – for færre midler, men med stor omtanke.

BAG OM

ET SAMARBJDE MED VIDEN OG ERFARING

MODUS A/S blev etableret i 1991 på baggrund af et Management Buy Out fra Bang & Olufsen. Pernille Bruun overtog MODUS i 2014 efter Nils Bugge.

Kreativ direktør

Pernille Bruun

Pernille Bruun, indehaver og kreativ direktør i MODUS, er uddannet industriel designer med speciale i retail design og branding. Som retail designer, med tidligere ansvar for konceptudvikling og indretning fra RIIS Retail, New Store Europe/ITAB samt Bestseller, har hun stor indsigt og bred international erfaring fra branchen.

Bestyrelsesformand.

Arne Lassen

Modus’ bestyrelse består af Arne Lassen, bestyrelsesformand og aktionær i MODUS A/S. Arne Lassen er stifter og CEO af New Store Europe (nu ITAB) og har 25 års national og international erfaring med detailbranchen.

Bestyrelsesmedlem

Signe Mørk Madsen

I bestyrelsen sidder også Signe Mørk Madsen, arkitekt MAA. Hun har fungeret som underviser i retail design gennem 8 år og var tidligere ansat som Store Design Manager hos Bang & Olufsen. Desuden arbejder Signe på en Ph.d. indenfor Retail Design.

Bestyrelsesmedlem

Steen Stærk

Steen Stærk har en karriere på mere end 30 år i reklamebranchen, og solgte sit eget bureau i 2014. Siden har han fungeret som rådgiver for flere virksomheder i Danmark, og besætter adskillige bestyrelsesposter og advisory board funktioner.

285

Shops & inshops

266

Nationale & international erfaring

253

Kopper kaffe

100%

Strategisk design øger din omsætning

TILGANG

IKKE FOR AT VÆRE ANDERLEDES

– MEN FORDI DET GIVER MENING

Hos MODUS ser vi ud over den rene designopgave og griber opgaverne bredere an – fordi det giver mening og ikke mindst værdi for vores kunder.

 

Vores ideer er ikke grebet ud af luften, men bygger på vores viden og kundernes brand-DNA, behov og strategiske mål.

 

Det vi kalder strategisk kreativitet. For os betyder det, at vi arbejder kreativt med et professionelt afsæt – nemlig forståelsen for dine kunders behov og adfærd samt jeres brand-DNA og forretningsstrategi.

Det kombinerer vi med indsigt i forbrugertendenser, designtrends og teknologi – og pakker det hele ind i et ufravigeligt krav om godt købmandskab, der gælder for både samarbejdet, omkostningerne og resultatet.

 

Vi kan samtidig indarbejde et veltilrettelagt link mellem din forretnings online og offline del – Omni- eller Cross Channel – så løsningen understøtter dit salg ad alle kanaler.

 

CREATING SUCCESSFUL SPACES 

VI TILBYDER

MODUS’ 5 NØGLEKOMPETENCER:

 

MODUS tilbyder totalentreprise – ét skridt af gangen, så der er gennemsigtighed i processen. Vi kan varetage konceptudvikling, design, indretning, tekniske tegninger, indkøb, produktion, byggeri og selvfølgelig den projektledelse, der får det til at lykkes – til tiden og til det aftalte budget.

 

Alt efter jeres behov bringer vi de rigtige elementer og kompetencer i spil. Vil I gerne bruge andre leverandører, gør vi en dyd ud af at indgå et godt samarbejde, der skaber det bedst mulige resultat.

paletfarver

INDRETNING & KONCEPTUDVIKLING

 Design eller re-design af rum, møbler, inventar og alt, hvad der ellers knytter sig til jeres produkt og butik – altid med både det store overblik og sans for den detalje, der brænder sig fast i kundens hukommelse.

BUTIK & SHOP-IN-SHOP

Vi har mere end 250 butikker og shop-in-shop løsninger på referencelisten og har arbejdet med både enkeltbutikker, flagskibs-butikker og store internationale detailkæder. Hertil kan du tilføje messer, showrooms, biblioteker, restauranter etc.

BRANDING OG VISUEL IDENTITET

Styrk dit brand med professionel brand management, sparring på dit brand-DNA, udvikling eller re-design af visuel identitet, grafiske in-store løsninger eller udvikling af en strategi, som kan implementeres visuelt i alle afsætningskanaler med et stærkt, ensartet udtryk.

STORECHECK & VISUAL MERCHANDISING

Lad os hjælpe jer med ”indretning med salg for øje”, space management, POS og visuel merchandising. Vi har den viden og de kompetencer, der kan få jeres salg til at accelerere.

tandhjulDETAILHANDELSUDVIKLING

Har I styr på cross channel, den gnidningsfri købsoplevelse, butiksindretning anno 2015 m.m.? MODUS yder konsulentbistand og interne workshops i forbindelse med udvikling af jeres afsætningskanaler. Som ekstern konsulent, kan vi yde fast pris i form af en klippekort løsning. Læs mere om de emner vi arbejder med på MODUS’ blog.

dlE_JEkNzo8w-4qMFmveOGHMcnCWNpTOwgAOQt1Onvc

GemGem

GemGem