Brug en retail designer og skab en bedre bundlinje

Brug en retail designer og skab en bedre bundlinje

En retail designer er faglig specialist i at skabe merværdi for brandet, kunden og ikke mindst bunlinjen. Alt efter branche, den fysiske afsætningskanal og produkt, skaber vi koncepter og design, som er tænkt på tværs af kanaler, så vi sikre os at lave fremtidssikrede løsninger. Vi tror ikke det er nok at se ”flot ud”. Forbrugeren forventer meget af de fysiske butikker. Derfor vil de fysiske rammer, både nu og i fremtiden, kræve noget ekstraordinært.

Et ekstra lag

Vores rolle er at designe tiltalende og oplevelsesrige miljøer til forbrugeren, som gerne er tænkt ind på tværs af kanaler. – Miljøer som forbrugeren vil huske og vende tilbage til gang på gang.

En retail designer er ekspert i at analysere, oversætte og visualisere et brand til en tredimensionel oplevelse. En retail designer er uddannet til at designe, udvikle og nytænke kommercielle rum med et strategisk eller et operationel mindset, som ikke koster ekstra i forhold til traditionel butiksindretning.

Retail design er et kreativt fag, men hos MODUS ved vi at kreativiteten ikke er nok, når der skal udvikles succesfulde løsninger. Derfor holder vi os hele tiden ajour med fakta om tidens trends, tendenser, forbrugeradfærd cross og/eller omnichannel løsninger, så vi kan skabe merværdi og succesfulde løsninger.

Vi brander for at udvikle innovative og kreative løsninger som matcher virksomhedens DNA og dermed bliver en fysisk forlængelse af brandet.

Hos MODUS er det uddannede retail designere, der står bag projekterne. Vi lytter, formidler og oversætter dine ønsker og ideer til visuelle løsninger. Vi hjælper med at fremhæve dine værdier og sammen udvikler vi innovative løsninger der fremtidssikre din forretningsmodel.

Master